BEZ PIGMENTACE

BEZ PIGMENTACE

Pomalu, ale jistě se blíží konec vlády paní zimy. Zima je pro náš organismus a konkrétně naši pokožku zatěžkávacím obdobím. Často trpí suchostí, zarudnutím či dokonce podrážděním. V tomto období totiž zcela přirozeně dochází k nerovnovážné produkci lipidů rohové vrstvy, které pokožku chrání a udržují správně hydratovanou. Také my přispíváme tím, že ji zahalujeme do několika vrstev teplého oblečení, což jí ztěžuje schopnost „dýchat“ a je náchylnější ke stresu. Často máme tendenci se sprchovat příliš teplou vodou, a tím ji zbavujeme ochranného hydrolipidového filmu, a v neposlední řadě pleť vystavujeme extrémním změnám teplot, a ještě více zmíněné vysušování podporujeme.

ODLEHČEME „ŠATNÍK“ I PLETI

Po dlouhých měsících je konečně jaro a s ním úleva na obzoru. Tak jako pro nás přichází období lehčích kabátků, i naší pleti můžeme postupně péči odlehčovat. Na jaře a v létě si pokožka umí zajistit vyšší míru hydratace sama, ale na začátku tohoto období je každopádně vhodné se zaměřit na regenerační a ochranné vitaminy. Měsíc březen oproti únoru totiž přináší dvojnásobné průměrné množství hodin slunečního svitu.

SLUNCE – POMOC I ZKÁZA?

Právě na jaře, kdy jsou sluneční paprsky pro naši pleť velmi ostré, je potřeba jí pomoci s ochranou a zamezit tak případnému vzniku nebo rozšiřování nechtěných pigmentových skvrn. Boj s existujícími pigmentovými skvrnami je poměrně náročný, proto je lepší se zaměřit na prevenci jejich vzniku.

OCHRANA PŘEDEVŠÍM

Jedním z nejvhodnějších přípravků proti výskytu nových skvrn je LIPOSOME VITAMIN z produktové řady SkinIdent. Veškeré obsažené látky tohoto přípravku jsou v maximálních koncentracích a výhradně tělu nebo pleti vlastní. Ze samotného názvu je patrný obsah vitaminů – přírodní forma vitaminu E, vitamin C, A a H. První dva zmíněné jsou velmi účinnými antioxidanty a jejich funkcí je chránit pleť před vlivem UV paprsků a jejich ničivých účinků na kožní buňky. Samotný vitamin E dokáže na pleti působit ochranným SPF 3, za přítomnosti vícevrstvých liposomů v tomto přípravku se pak ochrana zvyšuje na SPF 7. Vitaminy A a H mají regenerační charakter, kdy přítomnost vitaminu H pak znamená značné snížení tvorby vrásek.

Také v produktové řadě DR.BAUMANN najdeme účinnou pomoc proti vlivu UV paprsků v podobě přípravku LIPOSOME MULTI ACTIVE Vitamin E+C, kde jsou oba antioxidační vitaminy zmíněny v samotném názvu. Také poskytuje pleti ochranu, regeneraci a hydrataci, ale v nižších koncentracích než v řadě SkinIdent.

Ještě jeden vitamin je velmi důležitý, a to pro případ, kdy bychom nestihli uhlídat pigmentové skvrny ve fázi prevence a přeci jen nějaké „vyskákaly“. Potom je nutné jejich zesvětlení podpořit pravidelným nanášením koncentrátu Niacinu vitaminu B3.

Všechny tři přípravky můžete žádat ve svých salonech a v souladu s doporučením své kosmetičky koupit v průběhu března s 20% slevou.

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve Vašem okolí.

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář či přímo přihlášením na následující seminář, kde se dozvíte vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail