Dokonalý pohled

Dokonalý pohled

Mluvíme-li o dokonalém pohledu, myslíme tím především opečovávanou pokožku očního okolí správnými přípravky s ohledem na věk a stav pleti. Oční okolí má z celého obličeje vůbec nejtenčí kůži, obsahuje velmi malé množství mazových a potních žláz a každý rok je v této oblasti vidět.

KDY SE ZAČÍT ZAJÍMAT O OČNÍ PRODUKTY?

Pokud už jste měli na dortu 25 svíček a stále o svou pleť, a tedy ani o oční okolí nepečujete, máte nejvyšší čas. Právě v tomto věku se začínají objevovat první jemné linky a známky vrásek, které se bez péče budou prohlubovat.

Základem jakékoli péče o pleť je její pečlivé čištění. Pro oční okolí platí potřeba jemných přípravků dvojnásob. Téměř každá třetí žena trpí citlivostí očí, mnohé oční produkty jim nevyhovují, některé dokonce nemohou používat ani řasenku.

Co tedy zvolit za produkty, abychom se vyvarovali jakýchkoli reakcí a citlivostí?

Čisticí přípravky, ať už gel nebo mléko jsou v sortimentu DR.BAUMANN a SKINIDENT dostatečně šetrnou volbou i pro odlíčení očí. Chcete-li si dopřát speciální produkt, pak zkuste Odličovač očního make-upu. Obsahuje velice jemné čisticí složky a vysoké procento tuku, aby dokonale odstranil zbytky řasenky, včetně nečistot a prachu. Tak jako u všech čisticích přípravků i tady platí pravidlo, že pokud pleti něco bereme, musíme jí zároveň něco vrátit. V tomto odličovači proto najdeme přírodní vitamin E, hydratační látky jako laktát sodný, kyselinu mléčnou a ureu nebo alantoin stimulující obnovu buněk. Abychom nepodporovali tvorbu vrásek, je velmi důležitý správný způsob odličování. Po nanesení odličovače na tampon bychom ho měli na malou chvilku přiložit na oči a nechat působit. Poté velmi lehce pohybovat tamponem směrem dolů a opakovat tento pohyb, až bude řasenka pryč a celé oční okolí čisté.

 

Po odlíčení a tonizaci by měla na řadu přijít kapka liposomálního gelu dle typu a stavu vaší pleti. Vždy ho maličké množství aplikujte i na pohyblivá víčka. Celou péči o oční okolí pak korunuje aplikace gelu a krému. Oční gel SkinIdent i DR.BAUMANN jsou zaměřeny na dodání velkého množství hydratace, tím odstraňují případné otoky a známky únavy. Oční gel DR.BAUMANN pak obsahuje navíc ceramidy, které posilují vrchní vrstvu pokožky. Krém na oči DR.BAUMANN pak očnímu okolí dodává důležité lipidy a vitaminy, bez nichž by pokožka neprospívala. V případě, že chcete extra intenzivní péči pro vypnutí očního okolí pak sáhněte po Oční péči Super SkinIdent, která obsahuje nejen výhradně látky tělu vlastní, ale především vysoké koncentrace přírodního vitaminu E, A a C, a především vitaminu H, který je skutečným zmizíkem vrásek.

Gel a krém vždy doporučujeme používat společně pro jejich synergický účinek. Výjimkou může být mladá pleť 20+, které by postačil hydratační gel.

Takto pěstěnou oblast kolem očí pak můžete ještě pozvednout jemným nalíčením. Řasenka z řady DR.BAUMANN MakeUP je vyrobena bez konzervačních a dalších dráždivých látek, dodává řasám hydrataci v podobě hyaluronátu sodného a lze ji pár tahy odstranit i čisticím mlékem nebo gelem.

Oční okolí zcela bez vrásek nám nikdo slíbit nemůže. Pokud ale pro péči děláme maximum, proč pak svůj pohled nenazvat dokonalým?

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve Vašem okolí. 

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář a my Vám vysvětlíme vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail