Krémový anti-age

Krémový anti-age

Podzim a blížící se zima je obdobím, kdy se potřebujeme zamyslet, zda nám kosmetické přípravky pro péči a ochranu v chladnějším počasí dostačují.
Neznamená to, že nutně musíme okamžitě vyměnit momentálně používané přípravky. Pravidlem číslo jedna je respektovat potřeby pleti a o změně či doplnění přípravků se poradit se svou kosmetičkou, která je schopná na základě analýzy zjistit případné nedostatky. Pak už je snadné chybějící látky dodat pomocí přípravků, které je obsahují. 

Obecně se dá říct, že v nastávajícím sychravém počasí venku a vyhřátých místnostech uvnitř potřebují všechny typy pleti jedno společné – hydrataci. Tu je potřeba zajistit nejen hydratačními látkami, ale také vyšším podílem lipidů, které pokožku před ztrátou vody ochrání.

Pleť může prospívat a být krásná pouze tehdy, má-li dostatek vláhy a lipidů, které v ní tuto vláhu uzamknou. Pokud naší pleti rovnováha mezi vodou a lipidy chybí, trpí suchostí, pnutím, vypadá unaveně, zašedle a bez života.

Potřebám hydratace a vyvážené míry lipidů v podzimních a zimních měsících jsme také přizpůsobili jeden z letošních vánočních balíčků s názvem KRÉMOVÝ ANTI-AGE pro mastnou či suchou pleť. Balíček se skládá z liposomálního gelu, konkrétně Liposome Multi Active Light s obsahem vícevrstvých liposomů pro svou schopnost pěstit a hydratovat pokožku do jejích hlubokých vrstev. V balíčku určeném na mastnou pleť je gel zkombinován s krémem Sensitive pro mastnou a normální pleť s vyváženým podílem tuku tak, aby pleť dostatečně pěstil, ale zbytečně nemastil.

V balíčku určeném pro suchou pleť je obsažen stejný liposomální gel, ale krém Sensitive pro normální a suchou pleť, s vysokým podílem tuku pro intenzivní péči a promazání. Oba krémy Sensitive pak obsahují důležité vitaminy E a A, které tvoří základ anti-age péče. Společně totiž zajišťují krásu a zdraví pleti pomocí ochrany a regenerace buněk.

Posledním přípravkem a zároveň dárkem ZDARMA v balíčku KRÉMOVÝ ANTI-AGE pro oba typy pleti je Hydratační ampule. Extra porce hydratačních látek včetně kyseliny hyaluronové má vypínací účinek, redukuje vrásky a dodává jas. 

A jak vlastně přípravky používat? Vždy na vyčištěnou a tonizovanou pleť přichází jako první liposomální gel o velikosti čočky. Je potřeba ho pomocí bříšek prstů rovnoměrně roznést po obličeji, krku a dekoltu a teprve potom jemně rozetřít. Poté postup opakujeme s kapkou Hydratační ampule, a nakonec s krémem o velikosti hrášku. Jedině tímto způsobem naneseme správně malé množství a pleť nepřepěstíme. Ano, malé množství, protože pracujeme s opravdu koncentrovanou kosmetikou.

Je důležité zdůraznit, že v případě, že používáme make-up z řady DR.BAUMANN MakeUP, musíme ho v denní péči zohlednit. V takovém případě Sensitive krém z ranní péče vynecháme a nanášíme pouze liposomální gel s kapkou ampule. Na vstřebanou péči pak aplikujeme make-up. Zejména pak Krémový make-up s obsahem jojobového oleje, bambuckého másla a minerálních pigmentů pro přirozenou péči a efekt dokonale sametové pleti je ideální volbou pro příštích pár měsíců.

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve Vašem okolí. 

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář a my Vám vysvětlíme vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail