Regenerace v kapce

Regenerace v kapce

V posledních letech se již stalo zvykem, že v našem podnebí dosahují letní teploty přímořských standardů. Bez ohledu na to, jak moc si můžeme teplé počasí, slunění a pohodu s tím spojenou užívat, naše pleť již tak nadšená být nemusí.

Mastná a smíšená pleť se má tendenci ve vlhku a teple více mastit a mohou se objevit i pupínky, u suché pleti může dojít k ještě vyšší dehydrataci a citlivá v takto náročných podmínkách může reagovat nepříjemným podrážděním. Všem typům pleti je pak společným rizikem intenzivní sluneční záření, kdy mohou jednak vznikat pigmentové skvrny, ale především je se sluncem spojen vznik volných radikálů a z toho plynoucí oxidační stres. Ten způsobuje rychlejší stárnutí buněk, předčasný výskyt vrásek, ztrátu elasticity nebo sníženou obranyschopnost. A přesně proti těmto projevům existují vitaminy, které si naše tělo, tedy i pleť, neumí vytvářet samo a musíme je dodávat.

Naše pleť v horkém létě dostala lidově řečeno opravdu zabrat. S ústupem vysokých teplot a intenzity záření je tedy nejvyšší čas podpořit její hloubkovou regeneraci, a tím zamezit případným škodám. Doporučujeme určitě navštívit svou kosmetičku, která vaší pleti dodá přesně zacílené chybějící potřebné látky. Na domácí péči pak ke svým přípravkům přidejte jednu z koncentrovaných ampulí přesně podle potřeb své pleti.  

Z ČEHO VYBÍRAT PO LÉTĚ?

Kosmetika DR. BAUMANN nabízí velké množství ampulí, které jsou koncentrované, uzavíratelné a se spotřebou 7 měsíců. Pro pleťovou regeneraci po létě jsme ze sortimentu vybrali tři.

Ampule Vitamin C, H, D-panthenol od SkinIdent obsahuje výhradně tělu vlastní látky a vitaminy, které pleť trvale chrání před působením volných radikálů (vitamin C) a regenerují pomocí vitaminu H a provitaminu B5 (D-panthenol). Vitamin H je nenahraditelným elementem pro optimální fungování pleti jako takové a ve vyšších koncentracích velmi důsledným pomocníkem pro redukci vrásek, ať již existujících nebo nově vznikajících. Provitamin B5 pak regeneruje poškozené buňky, přispívá k jejich rychlejší obnově a v případě potřeby pleť zklidňuje.

Z produktové řady DR.BAUMANN pak volíme ampuli Vitaminu A, který podporuje syntézu kolagenu, zesiluje epidermis a pomáhá s obnovou buněk poškozených vlivem UV záření. V neposlední řadě také přispívá ke snížení tvorby vrásek a zvýšení elasticity pokožky, to vše za přítomnosti hydratačních látek a antioxidačně působícího vitaminu C. Třetí volba pro obnovu krásné a zdravé pokožky po létě je ampule Niacinu Vitaminu B3. Tento koncentrát již mnoha ženám doslova vyzmizíkoval čerstvé pigmentové skvrny, které jsou neblahým projevem slunečního záření. Mimo své proti pigmentační působení také blahodárně přispívá k hydrataci, je silně protizánětlivý a podporuje syntézu kolagenu a ceramidů v pleti, což má za následek redukci vrásek a jemných linek a posílení vrchní vrstvy epidermu, aby byla více odolná vůči vnějšímu prostředí.

Všechny zmíněné ampule je ideální aplikovat na vyčištěnou tonizovanou pleť a nanesený liposomální gel podle typu a individuálních potřeb pleti. Jak s výběrem správné ampule, tak liposomálního gelu vám poradí vaše kosmetička. Pokud nemáte svou kosmetičku, obraťte se na nás a my vám doporučíme salon pracující s kosmetikou DR.BAUMANN ve vašem okolí.

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve Vašem okolí. 

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář a my Vám vysvětlíme vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail