Tajemství omlazení pleti

Tajemství omlazení pleti

Tím tajemstvím jsou mikroskopické účinné látky známé pod pojmem liposomy, fascinující tělíska, která svým účinkem nelze ničím nahradit.

Podoba a složení liposomů 

Liposomy specifické pro kosmetiku DR.BAUMANN jsou vícevrstvé drobné kulovité útvary tvořené dvojvrstvami základních stavebných prvků - fosfolipidů. Fosfolipidy jsou součástí membrán kožních buněk a vyskytují se i v mezibuněčné hmotě vyplňující prostor mezi kožními buňkami. Jsou tedy látkou, kterou naše tělo pozná a nepotřebuje proti ní aktivovat obranné mechanismy projevující se jako alergické reakce nebo iritace.

Jak fungují

Liposomy jsou do sebe schopné "uzamknout" velké množství vody, potřebné vitaminy, které si pokožka neumí vyrobit sama, a další hydratační a tuk obsahující látky nutné pro její zdraví a krásu. Po nanesení na pleť dokáží proniknout do hlubokých vrstev pokožky, kam dopraví všechny zmíněné látky. Navyšují obsah vlhkosti pokožky o 100 % během pouhých 7 dní, snižují nadměrnou produkci mazu, posilují ochrannou funkci pokožky, aby byla odolná vůči mikrobům, virům a nečistotám, a aktivně předchází výskytu vrásek. Je to tedy spolehlivý způsob, jak o svou pleť pečovat doslova zevnitř i v prostředí domova.

Tajemství v konkrétních přípravcích

V přípravcích DR.BAUMANN se liposomy vyskytují ve speciálních liposomálních gelech pod názvem Liposome Multi Active s různými kombinacemi a obsahem látek jako je pupalkový a jojobový olej, vitamin E přírodního původu, vitamin A, vitamin C, ceramidy, hyaluronát sodný, urea a mnoho dalších. Pro každý typ pleti lze vybrat přípravek s přesně zacílenými potřebnými látkami. Unikátní svým složením jsou také dvě gelové bestsellerové masky, Pleťová maska s liposomy DR.BAUMANN a Maska s liposomy, vitaminy a ceramidy SKINIDENT. Pro intenzivní omlazení a regeneraci se masky nanášejí v tenké vrstvě k obvyklé večerní péči po dobu 7 dní. Poté stačí 1x týdně. Pleť získá svěží, vypnutý a výrazně čistší vzhled, bude působit mladistvě, zdravě a velmi atraktivně.

V průběhu ledna 2021 si můžete jejich účinek vyzkoušet na vlastní pleť s 20% slevou i vy.

 

 

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve vašem okolí.

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář či přímo přihlášením na následující seminář, kde se dozvíte vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail