Tělo jako samet

Tělo jako samet

Většina článků i kosmetických doporučení je směřována na obličej, krk a dekolt. Partie, které jsou stále na očích a jsou odhalovány po většinu roku. Nezapomínáme na zbytek těla? Stejně jako pro náš obličej, tak i pro naše nohy, pozadí, trup a paže existují přípravky se zacílenými a potřebnými látkami.

Pečovat o celé tělo by mělo být radostí a potěšením, a přeci je to pro spoustu lidí spíše výjimkou nebo to dokonce považují za zbytečné. Důvodem mohou být nevyhovující pěstící přípravky zanechávající pocit mastnoty a těžkosti, mnohdy doplněné silnými vůněmi nebo v horších případech i iritace způsobené obsaženými látkami, nejčastěji konzervanty a parfemací.

Tak jako si pečlivě vybíráme přípravky na obličej, ideálně s doporučením své kosmetičky, protože ta naši pleť zná nejlépe a ví, které látky je potřeba doplnit, tak i pro tělo je klíčové vybrat správný produkt. I zde bychom měli mít na paměti, že chceme-li si uchovat krásnou a zdravou kůži, krokem číslo jedna je správné čištění. Voda bohužel nestačí na umytí mastnoty, potu a nečistot. K tomu potřebujeme tenzidy ve sprchových gelech. Není ale tenzid jako tenzid. Některé agresivnější odstraňují, doslova vymývají, i nepostradatelné součásti vrchní vrstvy kůže, jakými jsou tuky. Ty vyplňují prostor mezi kožními buňkami a chrání pokožku před nežádoucími mikroby a viry zvnějšku a zároveň ji pomáhají hydratovat. Ano, už vám dochází, že právě suchá, loupající se, napnutá nebo svědící a celkově „nepohodlná“ kůže může být právě následkem špatného sprchového přípravku?

Takto narušenou kůži jen stěží dokáže zachránit sebelepší tělové mléko.

 

Zkuste léty prověřený Sprchový gel DR.BAUMANN s jemnými a pro kůži přívětivými tenzidy doplněnými o hydratační kyselinu mléčnou a kapku oleje z heřmánku marockého. Gel je oblíbený celými rodinami, kdy ženy oceňují jeho jemnost a zároveň účinnost při odmaštění pokožky jejich drahých poloviček.

 Dokážete se v létě přemluvit k namazání tělovým mlékem po každé koupeli? Všichni to známe, při představě, že se něčím namažeme je nám ještě větší horko. Pokožka potřebuje spíš něco nemastného, lehkého, hydratačního. Přesně takové je Tělové mléko na celulitidu Light. Nedejte se zmást názvem. Důležitý je jeho obsah. Tohle mléko v sobě ukrývá vícevrstvé liposomy, které jsou plné vody, potřebných tuků, přírodního vitaminu E a C, a to vše dopravují do hlubokých vrstev pokožky, kde ji hydratují a pěstí. Mléko po namazání s pokožkou dokonale splyne, vůbec nemastí a přináší velmi příjemný pocit dostatečnosti. A proč má v názvu celulitidu? Díky přidanému extraktu vzácného forskolinu, který při výzkumech prokázal schopnost zmenšovat velikost tukových buněk rozkladem tuků a další redukce jejich tvorby. Takže výsledkem používání mléka je pokožka hydratovaná, vyhlazená a vypnutá. Prostě sametová. Zní to lákavě? My už se poctivě každý den mažeme a milujeme ho…

 

Kde je možné produkty koupit

Naše pozitivní zkušenosti s přípravky bez alergenních látek se opírají o vynikající výsledky profesionálních kosmetických salonů, které jsou řádně proškoleny v používání přípravků DR.BAUMANN a SkinIdent. Napište nám na email info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme proškolený kosmetický salon ve Vašem okolí. 

Jak se stát spolupracujícím salonem

Pokud jste profesionální kosmetička a máte zájem používat produkty DR.BAUMANN a SkinIdent i ve svém salonu, tak nás neváhejte kontaktovat přes kontaktní formulář a my Vám vysvětlíme vše o tom, jak můžete s naší kosmetikou začít pracovat.

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail