Bude Vás zajímat

Rozhovory s profesionály: Jana Cíchová

Cesta za svým snem se může změnit v něco nečekaného, s čím jste na začátku vůbec nepočítali a nakonec se ukázalo, že vše takto skvěle zapadá do sebe. Děkujeme kosmetičce Janě Cíchové, že nám svěřila svůj příběh, který by mohl být pro někoho skvělou inspirací, proč se nikdy nevzdávat svých snů a jít svému štěstí naproti.

05.05.2019

Rozhovory s profesionály: Eva Nohová

Velmi příjemný rozhovor s léty prověřenou majitelkou kosmetického studia Evou Nohovou. Jak pohlíží na vzdělávání v oboru kosmetiky? Co je podle ní v péči o pleť zásadní? Na který produkt rozhodně nedá dopustit?

04.03.2019

Limitovaná edice kosmetických etuí

Neobvyklé kosmetické taštičky výjimečné svým vzhledem a především materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Zvolený materiál totiž skvěle pasuje do smýšlení naší značky přistupovat šetrně k životnímu prostředí. Jsou jím totiž recyklované bezpečnostní pásy a výroba navíc probíhá v České republice.

06.12.2018

EET v kosmetických salonech?

Již před rokem jsme se věnovali tomuto tématu. Protože se ale situace kolem EET často mění, požádali jsme opět našeho daňového poradce pana Bc. Martina Vycpálka o zodpovězení stejných otázek, na jaké jsme se ho ptali před rokem, abyste měli co nejaktuálnější informace.

30.01.2018

Registrační pokladny v kosmetických salonech?

Dnes pro vás máme příspěvek, který se pro změnu netýká kosmetických ingrediencí, ale určitě bude mnoho z vás zajímat. Zavedení registračních pokladen je v současné době hodně diskutované téma. Zeptali jsme se proto za vás našeho daňového poradce pana Martina Vycpálka, jaký dopad bude mít tato změna zákona na kosmetické salony.

01.07.2016

Kosmetika v průběhu staletí

Položíme-li si otázku, kam až sahají počátky užívání kosmetiky, tak se dopátráme různých informací. Nepochybně nám dokládají skutečnost, že kosmetika je stará jako lidstvo samotné, aniž by si to lidé někdy uvědomovali a pokládali své výrobky za kosmetické. Ať už se tedy lidé nacházeli v jakémkoli historickém období, tak vždy toužili po kráse, jež může mít mnoho podob. Jedna z nich, o které budeme především mluvit, byla touha stát se krásnějšími a pečovat o sebe sama.

03.01.2016