Limitovaná edice kosmetických etuí

Limitovaná edice kosmetických etuí

Kosmetické taštičky k Vánocům neodmyslitelně patří, a proto jsme se letos rozhodli rozšířit portfolio našich produktů o další novinku. Neobvyklé kosmetické etue výjimečné svým vzhledem a především materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Zvolený materiál totiž skvěle pasuje do smýšlení naší značky přistupovat šetrně k životnímu prostředí. 

 

Vytvářeny jsou z recyklovaných bezpečnostních pásů, u nichž došlo k důkladnému čištění a regeneraci. Do ruky se vám tak vždy dostane úplný originál, protože každý kus je samostatně ručně vyráběn. Velikost jsme zvolili ideálních 21 x 12 cm, kdy jsme pro naši kosmetickou řadu Dr. Baumann vybrali barvu černo-stříbrno-šedou a pro řadu SkinIdent hnědo-béžovo-zlatou.

 

V nabídce budou tyto originální etue do vyprodání zásob. Zakoupit si je můžete v certifikovaných kosmetických salonech Dr. Baumann nebo na e-shopu po registraci v jednom z našich salonů: http://eshop.dr-baumann.cz/eshop/kouzelne-vanoce-234

 

Slavnostní decentní líčení s Tvářenkou apricot a Konturovací tužkou a Leskem na rty odstínu muscat, díky kterým získá make-up nádech dramatična. Pro rozjasnění očí nebo lícních kostí skvěle poslouží Brilantní pudr gold. O lepší výdrž očního make-upu se zase umí postarat Oční gel SkinIdent jako perfektní podkladová báze. 

 

V tomto článku jsme kosmetické etue navíc doplnili o tipy na dárky s dekorativní kosmetikou Dr. Baumann MakeUP, které určitě potěší nejednu z nás díky své vysoké kvalitě, maximální přirozenosti a lehkosti. Samozřejmostí je u nich absence dráždivých látek jako jsou chemické konzervanty, minerální oleje, parfemace nebo živočišné složky. Jedná se o výrobky spojující najemno drcené minerály s pěsticími látkami jako je jojobový olej, bambucké máslo, přírodní vitamin E, alantoin, kandelilový vosk nebo ricinový olej. Ideální pro osoby s velmi citlivou nebo problematickou pletí. 

 

Temperamentní kombinace Tvářenky odstínu plum, Konturovací tužky red a Rtěnky red v kombinaci s praktickým Sypkým pudrem transparent pro vánoční líčení vyladěné do posledního detailu.

 

České tašky z recyklovaných bezpečnostních pásů

Autorkou unikátního projektu je mladá architektka Tereza Lstibůrková, která pod značkou ZasPas navrhuje a vytváří nejen kabelky, ale i peněženky a jiné originální doplňky.

O svém projektu říká:

- Bezpečnostní pásy zachraňují při nehodách naše životy. My je zachraňujeme před jejich neúprosnou likvidací.
 

- Naše produkty tvoří z 95 % recyklované materiály, především bezpečnostní pásy z vyřazených vozů. Před novým použitím jsou důkladně čištěny a regenerovány.
 

- Materiál, který používáme je velice specifický, různorodý a mimořádně odolný. Bezpečnostní pásy se liší nejen barvou a opotřebením, ale i strukturou a vzorem. Vše závisí na typu vozidla a roce jeho výroby.
 

- Každý produkt je originál díky jedinečnému ručnímu zpracování a různorodosti použitého materiálu. Tašky jsou kvalitní, odolné, pevné, omyvatelné a barevně stálé.

 

Celková myšlenka Terezy a krásné etue ZASPAS nás opravdu nadchli. Věříme, že si tyto originální kosmetické taštičky oblíbíte i vy a stanou se vaší nepostradatelnou součástí kosmetické výbavy.

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail