Výhody minerálního make-upu

Výhody minerálního make-upu

Minerální make-up byl původně vyvinut v USA pro pacienty po výkonech plastické chirurgie. Ženy, které absolvovaly zákroky mikrodermatologie, aplikace botoxu, laserového peelingu, atd., měly podrážděnou a citlivou pleť. Nemohly používat běžnou kosmetiku, proto byla pro ně vyvinuta kosmetika z čistých minerálů, která nedráždila jejich pokožku. Minerální kosmetika prokázala výbornou snášenlivost nejen po plastických zákrocích, ale i pro běžné použití. Díky propagaci celebrit se stala minerální kosmetika hitem, hlavně v USA.


Minerální make up je 100% přírodní - vyroben z čistých drcených minerálů, bez konzervačních látek, chemických přísad, parfémů a barviv, nezpůsobuje alergie a podráždění. Je tedy hypoalergenní a obsahuje přirozený ochranný faktor.

Je vhodný pro všechny typy pleti, ale také i pro problematickou pleť trpící např: rosaceou, hyperpigmentací, kryje menší jizvy a jemné vrásky. Protože nezanáší póry, je vhodný i pro problematickou pleť se sklonem ke tvorbě akné. Působí protizánětlivě, má zklidňující účinek a obsahuje látky, které zlepšují kondici pleti. Vyznačuje se lehkým pocitem po nanesení, je prodyšný - žádný pocit masky na obličeji.

Velmi snadno a rychle se aplikuje, může se vrstvit, vyznačuje se perfektní krycí schopností pro různé nerovnosti pleti. Minerální make-up vypadá velmi přirozeně, jako druhá kůže. Vydrží dlouho na pleti, je odolný proti teplu a vlhku (testováno ve vysokých letních teplotách). Nedostává se do jemných vrásek a linek, pigmenty odráží světlo a pleť vypadá mladší a hladší.


Postup nanášení minerálního make-pu
Počkat, až se vstřebá přípravek s liposomy, případně malé množství krému.
Nanášet velmi malé množství v tenkých vrstvách od středu obličeje do ztracena, možno vrstvit do požadovaného krytí. Přípravky jsou velmi pigmentované a vydatné.


Dekorativní řada Dr. Baumann MakeUP nabízí mnoho textur

Krémový a tekutý make-up, kamufláž, krémový pudr. Pokud pleť nepotřebuje vyšší míru krytí, stačí použít sypký nebo kompaktní pudr. Všechny produkty jsou vhodné pro každodenní použití, záleží pouze na vašem výběru a příležitosti. Od lehkého tekutého a krémového make-upu až po naprosto dokonalé líčení na svatby a focení pomocí kamufláže.

https://www.inspiringbeauty.cz/produktove-rady/make-up

 

 Jak vytvořít look na fotografii výše?

Tekutý make-up / beige

Kamufláž / caramel (korekce obličeje)

Tekutý korektor / beige (projasnění očního okolí)

Sypký pudr / transparent

Oční stíny

pale-matt - základ na celé víčko

stone – vystínování očního oblouku

black-brown – zvýraznění očního oblouku

pearl – rosé – projasnění vnitřního koutku oka (rozetřít do ztracena)

Tužka na oči / dark -  brown

Řasenka /black

Obočí

Oční stín bronze/ světlejší typ odstín stone

Tváře

Kompaktní pudr / medium

Tvářenka / peach

Rty

Konturovací tužka / walnut

Lesk na rty / rosé-light

 

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail