Čistím, tedy jsem

Čistím, tedy jsem

Stále mnoho zákaznic přichází do kosmetických salonů s prosbou – „rád/a bych nějaký krém“, aniž by si uvědomovaly, že musí začít vhodnými čisticími přípravky.

Voda je sice životadárná, ale ani nejčistší pramen nestačí pro důkladné čištění a potřebné odmaštění pleti, natož případný make-up nebo voděodolnou řasenku. Proto máme k dispozici přípravky jako čisticí gel nebo čisticí mléko, s obsahem látek respektujících potřeby buď mastnější nebo sušší pleti již při prvním kroku každodenní péče.  

Mastnější nebo normální pleti obvykle vyhovuje Čisticí gel DR. BAUMANN. Obsahuje velmi jemné mycí složky, které odstraňují přebytečný maz a nečistoty, aniž by narušovaly kožní lipidy, které jsou velmi důležité pro zachování neporušené vrchní vrstvy pokožky. Čisticí přípravek by měl být schopen nejen něco „brát“, ale také něco „vracet“. V případě gelu pleti dodáváme hydratační látky (ureu, hyaluronát sodný a kyselinu mléčnou) a regenerační složku v podobě makadamového oleje, který zabraňuje působení bakterií, podporuje elasticitu a pomáhá s uchováním vody v pleti.

Pro sušší typ pleti je vhodné Čisticí mléko DR. BAUMANN. To je vyrobeno bez použití jakýchkoli odmašťujících složek. Čištění je zajištěno formou emulgace (smísením) obsažených látek s vysokým podílem tuku a zachycených nečistot, mazu nebo make-upu. Také zde pleti vracíme něco zpět ve formě hydratačních látek a přírodního vitaminu E, což je nejúčinnější antioxidant v kosmetice vůbec.

Každé správné čistění má však dvě fáze. Tou druhou, a neméně důležitou je tonizace pleti. K tomu jsou určené buď Pleťová voda pro mastnou a normální pleť, Pleťová voda pro suchou pleť nebo velmi unikátní přípravek Pleťová voda Special. Poslední zmíněná obsahuje opravdu vysoký podíl hyaluronátu sodného, díky němuž má lehce gelovou konzistenci a do pleti pomáhá dostat velké množství vody. Pár kapek slouží jako pomyslná třešnička na dortu pleťové hydratace, ale o jejím každodenním použití je lepší se poradit se svou kosmetičkou.

Čisticí a tonizační přípravky jsou vyráběny tak, aby se svým účinkem na pleti doplňovaly, pracují v tzv. synergii. Jeden bez druhého nemají smysl a kombinovat čisticí a tonizační přípravek od dvou různých výrobců také ne.

Pleťové vody DR. BAUMANN pokožku dočišťují, přináší osvěžující pocit, ale co je hlavní, upravují pH pleti do mírně kyselého proto, aby následně nanášené aktivní látky obsažené v krému či séru, nebo v případě kosmetiky DR.BAUMANN liposomálním gelu, mohly naplno využít svůj pěsticí potenciál a pronikat do hlubších vrstev pokožky. Bez správného pH na pleti tento princip není možný.

Pleťové vody obsahují v těle přirozeně se vyskytující hydratační látky – hyaluronát sodný, urea, panthenol – s koncentrací přesně zacílenou pro daný typ pleti.

Chcete-li podpořit zdraví a krásu své pleti, vyzkoušejte čisticí a tonizační přípravky dle typu pleti v průběhu června 2022 s 20% slevou a dopřejte jí péči bez jediné kapky konzervačních látek, parfemace, minerálních olejů nebo živočišných složek.

 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Pokud byste rádi zakoupili čistící a tonizační přípravky z tohoto článku a nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho z kosmetických salonů DR.BAUMANN, napište nám na info@inspiringbeauty.cz a my vám salon doporučíme. Registrované zákaznice a zákazníci pak mohou k přístupu do e-shopu rovnou využít tlačítka níže.

 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE O NAŠICH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE?

Napište nám na info@inspiringbeauty.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a vysvětlíme všechno potřebné. Těšíme se na vás!

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail