Inspirativní domácí ošetření s látkami proti stárnutí pleti

Inspirativní domácí ošetření s látkami proti stárnutí pleti

ČISTICÍ MLÉKO SPECIAL (1078) nanést vodou navlhčenými dlaněmi a provést čisticí masáž, následně omýt teplou, ne však horkou vodou. Horká voda suché tenké pokožce nesvědčí! Toto čisticí mléko vyhovuje většině klientek i k odlíčení očního okolí. Je obohaceno o přírodní vitamin E.

PLEŤOVÁ VODA SPECIAL (1016) obsahuje vysoké procento kyseliny hyaluronové, má proto jemně gelovou konzistenci. Doporučuje se nanášet bez tamponů v malém množství a nechat vstřebat.

V jarním a letním období je vhodný přípravek LIPOSOME MULTI ACTIVE S VITAMINEM E+C (1076), který obsahuje znamenité vícevrstvé liposomy, vitaminy E, C, A, D – panthenol, kyselinu hyaluronovou a další pleti prospěšné složky. Nanést v množství o velikosti hrášku a nechat vstřebat.

Pro den je vhodný některý z krémů podle typu pleti z řady SENSITIVE. Nejlépe ten, který vám doporučí vaše kosmetička. Pokud vyberete řadu INTENSIVE, volte lehčí variantu nebo velmi oblíbený krém tónovací (1007, 1008, 1009).

Pro večerní použití je u mladší pleti dostačující LIPOSOME MULTI ACTIVE E+C. U starší pleti se po LIPOSOMECH aplikuje také krém. Můžete použít stejný jako k dennímu ošetření nebo např. SUPER KRÉM (1006). SUPER KRÉM je unikátní kombinace a koncentrace účinných pěsticích látek. Doporučuje se jako kůrový přípravek, tedy vypotřebovat balení a vrátit se k produktům ze základních řad.

Oční okolí budete ošetřovat stejným LIPOSOMOVÝM přípravkem jako pleť obličeje a následně je vhodný OČNÍ GEL (1011) a/nebo OČNÍ KRÉM (1010). Oční gel více hydratuje a osvěžuje, Oční krém obsahuje více vitaminů a účinných látek, vyživuje pokožku a buduje její obranyschopnost, je vhodný také k ošetření křehkých rtů. Společnou aplikací vytváří oční přípravky svou synergií dokonalou péči o choulostivé a nejdříve stárnoucí partie v obličeji.

Kosmetické produkty Dr. Baumann se vyznačují vysokým obsahem účinných a pěsticích látek. Z toho vyplývá, že pro denní přísun aktivních látek a péči stačí opravdu velmi malé množství přípravku pro jedno použití. Při používání přípravků Dr. Baumann zjistíte, že pořizovací náklady na vaši domácí péči nejsou tak vysoké jako dřív.

Budete pozorovat, jak se vaše pleť rozjasňuje a z vaší tváře mizí únava. Pokud účinky péče podpoříte zdravým životním stylem, dosáhnete velkých efektů.

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail