Letní ampule

Letní ampule

S letním programem se ale mnohdy pojí méně času na pravidelné aktivity jako je návštěva kosmetického salonu. Aby vaše pleť měla i v létě přesně to, co potřebuje, přinášíme tipy a doporučení zaměřené na oblíbené gelové ampule, které mají ideální využití právě v létě.

Ampule jsou naplněny koncentráty účinných látek, které v případě, že jsou správně vybrány dle potřeb naší pleti, skvěle doplňují naši každodenní péči. Výhodou ampulí je především velmi snadná manipulace a jednoduché dávkování v podobě kapek, ale také jejich uzavíratelnost a doba spotřeby až 7 měsíců od data otevření. To, že se vejdou i do nejmenší kosmetické taštičky a můžeme si je s sebou brát kamkoli, snad není třeba ani zdůrazňovat.

 

Z čeho můžeme vybírat? V sortimentu SkinIdent máme celkem 5 typů ampulí, z nichž jsme pro letní období vybrali dvě.

Ampule Vitamin C, H, D-panthenol zklidňuje podrážděnou a citlivou pleť po slunění díky obsahu panthenolu, chrání ji před předčasným stárnutím pomocí vitaminu C a redukuje vrásky a předchází jejich výskytu pomocí vysoké koncentrace vitaminu H. Je vhodná pro všechny typy pleti. Druhou volbou pro maximální anti-age efekt a vyhlazení je ampule Glucosamin Super. Stejnojmenná látka přímo stimuluje syntézu kyseliny hyaluronové a pleť vypíná a vyhlazuje. Její koncentrace je sama o sobě vydatná, tuto ampuli doporučujeme v létě používat na tonizovanou pleť i bez použití liposomálního gelu. Je vhodná pro zralejší typ pleti.

Z produktové řady DR. BAUMANN jsme vybrali 5 ampulí. Aloe Vera Plus představuje intenzivní zklidnění sluncem podrážděné nebo dokonce spálené pleti. Ampule obsahuje také hydratační látky, které jsou v tomto případě nutné, aby nedošlo k dehydrataci a potřebné vitaminy E, A a C pro rychlou regeneraci a ochranu.

Hydratační ampule doplňuje okamžitou dávku hydratace pomocí rychle působících zvlhčujících látek, které přináší vypínací a vyhlazující efekt. Je vhodná pro každý typ pleti a kouzla umí především s očním okolím v kombinaci s našimi očními přípravky.

Vitamin E s kyselinou hyaluronovou je oblíbenou volbou pro plážové dovolené. Pleti dodává nejen hydrataci, ale především ochranu a nanáší se v rámci ranní péče a také přes den v malém množství pro působení přírodního vitaminu E, který chrání pleť před destruktivním působením volných radikálů na kožní buňky.

Ampule s názvem Vitamin A pak doplňuje péči na plážové dovolené a nanáší se jako součást večerní péče po prosluněném dni. Vitamin A je synonymem regenerace a minimalizuje škody způsobené intenzivním sluncem. Stimuluje produkci kolagenu a pomáhá tak pleti zůstat pevnou a pružnou.

Posledním tipem je ampule s Niacin Vitaminem B3. Jedná se o rozjasňující ampuli se silou redukce čerstvých pigmentových skvrn a schopností hydratovat. Ocení ji také pleť se sklonem k nečistotám nebo mastnotě, kterou velmi dobře redukuje.

Máte již tip, kterou ampuli přidáte ke své péči? Pokud si nejste jistí, stačí se obrátit na svou kosmetičku.

 

KDE JE MOŽNÉ PRODUKTY KOUPIT?

Pokud byste rádi zakoupili ampule z tohoto článku a nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho z kosmetických salonů DR.BAUMANN, napište nám na info@inspiringbeauty.cz a my vám salon doporučíme. Registrované zákaznice a zákazníci pak mohou k přístupu do e-shopu rovnou využít tlačítka níže.

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE O NAŠICH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE?

Napište nám na info@inspiringbeauty.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a vysvětlíme všechno potřebné. Těšíme se na vás!

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail