Péče o dekolt

Péče o dekolt

Sezóna plesů je tady a naším pomocníkem v přípravě na dokonalou vizáž se stane bez pochyb SPECIÁLNÍ GEL PRO DEKOLT. Je to přípravek, který jak v salonu, tak pro domácí péči bude nezbytnou součástí našeho ošetření.

Obsahuje účinné látky:  

Extrakt ze šalvěje lékařské - antioxidační, protizánětlivý a adstringentní účinek, vypíná pokožku 

Extrakt z chmelu otáčivého - antimikrobiální, adstringentní, tonizuje a zklidňuje pokožku

Ureu – přirozeně hydratuje a zvláčňuje

Sorbitol – váže vodu v pokožce

Kyselinu hyaluronovou – látku tělu vlastní, která výborně hydratuje

Při salónním ošetření tento přípravek použijeme jako masku, kterou aplikujeme na vyčištěnou, tonizovanou pleť. Spolu s aplikací liposomu pro posílení hydratace a regenerace kůže, vylepšeným o ampuli (nejlépe HYALURONOVOU) dosáhneme krásných výsledků. 

Využijeme ho i ke zlepšení stavu povadlé pleti a zpevnění kontur obličeje, a to nejlépe smícháním s LIPOSOMOVOU MASKOU, v poměru 1:1.

Pro domácí péči se báječně hodí nejen na dekolt. Pomáhá řešit také například povislé paže tzv. motýlí křídla při povánoční redukci nadbytečných kilogramů.

K bezchybné péči o dekolt je dobré si odvyknout spát na břiše. Při pravidelném cvičení, masážích (střídavě teplou a studenou vodou), peelingu a ošetřování přípravky s liposomy a regeneračními krémy (nejlépe z řady INTENSIVE) dekolt nemůže zůstat bez obdivu.

Chce to jen pravidelnou péči jako ostatně vše na našem těle.

Užijte si plesovou sezónu se vším všudy. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail