Řekněte slunci ano..!

Řekněte slunci ano..!

Léto už se nezadržitelně blíží. Je květen, a i když většina dnů ještě vyžaduje lehký kabátek, slunce si pomalu, ale jistě razí cestu skrze mraky častěji a hřeje víc a víc.

Je čas přesunout roláky a kašmírové svetry do vrchních polic skříní a dolu sundat naše oblíbené sukně, tílka a šaty. A od těch už je jen krůček k plavkám. Ale co ta zimní sezóna provedla s naším plážovým tělem?

Teď je přesně ta chvíle zahnat špatné pocity. Nezoufejme, pokud jsme své předsevzetí z 1. ledna, že ta letošní plavková sezóna bude naše, tak úplně nedodrželi. Začněme tím, že budeme mít své tělo rádi i s jeho nedokonalostmi. A když si k tomu vezmeme na pomoc přípravky ze sortimentu DR. BAUMANN, tak to půjde mnohem lépe. Máme na výběr ze dvou možností.

TĚLOVÉ MLÉKO na celulitidu LIGHT v sobě ukrývá obsah makadamového oleje, vícevrstvých liposomů, které samy o sobě hydratují pokožku do hlubokých vrstev, zároveň do ní dopravují další hydratační látky a vitaminy. Navíc je obohaceno o extrakt z indické byliny forskolinu, který hraje velmi významnou roli ve spouštění metabolických procesů podílejících se na podpoře úbytku tuku v problémových partiích. Účinně zpevňuje pokožku, a tím podporuje celkovou redukci projevů celulitidy. Mléko má využití nejen pro problémové partie, ale v letních měsících také velmi dobře funguje jako nemastná alternativa tělové péče po koupeli. Je dále vhodnou variantou při křečových žilách a citlivém krevním oběhu, protože po jeho aplikaci nedochází ke stimulaci prokrvení.

Intenzivní a rychlejší variantou v boji s celulitidou je pak TĚLOVÉ MLÉKO na celulitidu STRONG. Vyznačuje se silným prokrvujícím účinkem díky obsahu metyl nikotinátu (jeho působení se dá připodobnit ke kapsaicinu – pálivé součásti papriček) podpořeného již zmíněným extraktem forskolinu pro vypnutí, vyhlazení a zkrášlení problémových partií. Účinek tohoto mléka je vidět velmi rychle, již po jedné aplikaci je pokožka hladší a vypnutější. S variantou STRONG musí být nakládáno s opatrností zejména v případě křečových žil nebo citlivějšího krevního oběhu. Pokud jimi trpíte, doporučujeme spíše variantu LIGHT.

Celkové působení těchto přípravků pak můžeme podpořit dodržováním pitného režimu – 2 litrů čisté vody nebo čaje bez kofeinu denně a pokud chcete být opravdu poctiví, přidejte 10.000 kroků. cool

Pojďme své tělo nejen zkrášlovat, ale také ho účinně a spolehlivě chránit opalovacími přípravky, aby nám krásné a zdravé vydrželo.

Stále dokola se snažíme vysvětlovat, že ne vždy má smysl používat přípravky s nejvyššími možnými faktory, které trh nabízí. Léta zkušeností se sortimentem kosmetiky DR. BAUMANN nám daly jasné favority. K jedním z nich patří EMULZE NA OPALOVÁNÍ Faktor 25. Neobsahuje oleje a emulgátory a výborně se roztírá, což z ní činí velmi šetrnou a vhodnou volbu pro jemnou a citlivou kůži dětí, atopiků nebo lidí trpících sluneční alergií. Normální pokožka ji ocení právě pro nulový obsah olejů pro cokoli, co si jen vymyslíme dělat venku – sportovní aktivity, lenošení u moře nebo letní festivaly. Faktor 25 je dostatečnou ochranou pro neopálenou pokožku a balení 200 ml je vhodné pro celou rodinu.

Další možností je MLÉKO NA OPALOVÁNÍ Faktor 20 s obsahem tělu vlastních lipidů, kyseliny mléčné a přírodního vitaminu E, které pokožku vyživí a chrání před dehydratací. Ocení ho především ženy, protože přispívá ke krásnému dlouhotrvajícímu zlatavému tónu pokožky.

Pro milovníky pobytu ve vodě pak doporučujeme svou pokožku chránit MLÉKEM NA OPALOVÁNÍ Faktor 20 s minerálními UV filtry. Je voděodolné, účinné ihned na nanesení a vhodné na exponovaná místa – hřbety rukou, ramena, dekolt, čelo, nos a uši. Minerální UV filtry jsou sice pro lidskou kůži nejzdravější a nejméně zatěžující variantou, ale musí se pečlivě rozetřít a pro určité typy pokožky může být jejich použití na celé tělo trochu nekomfortní. Proto po nich saháme a doporučujeme je jako záchrannou brzdu.

Ať již zvolíte jakýkoli opalovací přípravek, vždy mějte na paměti, že je potřeba jej nanášet alespoň každé 2 hodiny a v dostatečném množství. Vždy se jejich účinnost snižuje díky pocení, otření do ručníku či po koupání. Také dostatečné množství je velmi důležité. Odhaduje se, že 6 kávových lžiček na tělo je bezpečný „nátěr“.

 

KDE JE MOŽNÉ PŘÍPRAVKY KOUPIT?

Naše přípravky jsou k dostání v proškolených spolupracujících salonech, aby byl dodržen profesionální přístup při doporučení přípravků zacílených na individuální potřeby pleti. Zákaznice a zákazníci spolupracujících salonů mohou nakoupit přípravky také v uzavřeném e-shopu zde:

Pokud nejste zákaznicí či zákazníkem jednoho ze salonů DR. BAUMANN / SKINIDENT, napište nám na info@inspiringbeauty.cz a my Vám doporučíme kosmetický salon nejblíže Vašemu bydlišti. 

JSTE KOSMETIČKA A RÁDA BYSTE SE O NAŠICH PRODUKTECH DOZVĚDĚLA VÍCE?

Napište nám na info@inspiringbeauty.cz nebo využijte kontaktní formulář a my se vám velmi rádi ozveme a nezávazně vysvětlíme výhody spolupráce. S námi na to nejste nikdy sama. :)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail