Zasloužená dovolená pro vaše nohy

Zasloužená dovolená pro vaše nohy

Letní měsíce nás přímo vybízejí k tomu, abychom věnovali více pozornosti péči o své nohy. Nemusí se ale vždy jednat o ošetření související s jejich vzhledem. Někdy naše nohy potřebují jen prosté uvolnění a extra péči kvůli aktivitám, díky kterým jsou namáhány více než je zvykem např. zmožené nohy po náročné túře, rozbolavělé nohy z vycházky v nových botách na vysokém podpatku nebo unavené nohy po dlouhém stání na festivalu. Proto je příjemné dopřát svým nohám vlastní dovolenou a ošetřit je přípravky, které jim uleví a současně je dokonale ošetří.

 

CO K TOMU POTŘEBUJEME?

Koncentrát pro koupel nohou

Přípravek s optimálním obsahem éterických olejů (tea tree, eukalyptový, mátový a levandulový olej) pro jemnou očistu a relaxaci nohou. Ideální je pro lázeň před prováděním pedikúry a jako blahodárná péče pro unavené a bolavé nohy.

Velikost balení: 200 ml

Složení:
Sodium Laureth Sulfate(and)Lauryl Glucoside, Aqua, Butylene Glycol, Coco-Glucoside(and)Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Mentha Arvensis Oil, Limonene, Linalool, CI 75810

 

Peeling silný

Šetrně odstraňuje odumřelé částečky pokožky prostřednictvím kulatých mikročástic celulózy a podporuje účinek následně aplikovaných produktů, aniž by byla pokožka jeho užitím poškozena.

Velikost balení: 75 ml

Složení:
Aqua, Ethylhexyl Cocoate, Butylene Glycol, Cellulose, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer

 

Krém na popraskanou pokožku

Speciální extra výživný krém bohatý na obsah bambuckého másla a jojobového oleje známých svými skvělými hydratačními, regeneračními a zklidňujícími účinky. Obsažená vysoká koncentrace urey (až 8 %) zvyšuje vazbu vody v kůži a změkčuje povrchovou vrstvu pokožky. Na pozitivním účinku na pokožku se dále podílí allantoin, laktát sodný nebo vitamin E.

Krém je vhodný pro hrubou, popraskanou a velmi suchou pokožku nohou, případně rukou. Narušená pokožka se díky jeho užívání stává opět vyživenou, zvláčněnou a krásně hebkou. Přípravek je ideální i pro masáž nohou.

Velikost balení: 75 ml

Složení:
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, Urea, Simmondsia Chinensis Oil, Methyl Glucose Sesquistearate, Stearyl Alcohol, Sodium Lactate, Palmitic Acid(and)Stearic Acid, Ceteareth-20, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Allantoin

JAK POSTUPOVAT?

Připravte si koupel z vody a malého množství Koncentrátu pro koupel nohou. Nohy ponechte v lázni přibližně 20 minut a následně je ošetřete přípravkem Peeling silný. Poté si nohy ještě jednou omyjte v čisté vodě bez jakéhokoliv přípravku a osušte. Naneste silnou vrstvu přípravku Krém na popraskanou pokožku, navlečte si ponožky nebo folie spolu s návleky na nohy a nechejte působit po dobu minimálně 20 minut.

 

KDE SI JE MOŽNÉ PŘÍPRAVKY ZAKOUPIT?

Přípravky si je možné zakoupit v certifikovaných kosmetických salonech Dr. Baumann nebo na e-shopu po registraci v jednom z našich salonů:
http://www.eshop.dr-baumann.cz/eshop/pece-o-nohy-230

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail