Zdravá jemná péče o pokožku miminka

Zdravá jemná péče o pokožku miminka

Maximálně snášenlivé výrobky DR. BAUMANN jsou pro ošetření těch nejmenších z nás jako stvořené, jelikož složení těchto výrobků je sestavené podle velmi přísných dermatologických, zdravotních a bionomických stanovisek. Pokožku dítěte tak můžeme šetrně a účinně ošetřovat bez obav vzniku jakýchkoliv negativních kožních reakcí.

V žádném z těchto přípravků bionomické kvality nenajdete parfemaci (ať už přírodního nebo syntetického původu), konzervační látky (výrobky jsou samokonzervovány), látky živočišného původu a minerální oleje. Naleznete v nich pouze kvalitní ingredience, které jsou velmi dobře snášené pokožkou.

Přípravky přirozeně jemně voní po obsažených ingrediencích, snadno se aplikují a jsou lehce roztíratelné. Trvanlivost je po jejich otevření 7 měsíců.

Zakoupit si je můžete v certifikovaných kosmetických salonech Dr. Baumann nebo na e-shopu po registraci v jednom z našich salonů:
http://eshop.dr-baumann.cz/eshop/produkty-1?cs=14&cc=192&cp=&ce=

 

DĚTSKÉ ČISTICÍ MLÉKO

Zvláště šetrné čištění ideální pro pokožku kojenců a dětí díky obsaženým jemným mycím složkám jako jsou Metylkokoyltaurát glukosid, Lauroyl sarkosinát sodný a kokosové glukosidy. Přítomny jsou v něm také pečující látky, aby pokožka po jeho použití byla ošetřená a zvláčněná. Obsahuje ureu zamezující ztrátě vlhkosti a šupinatění pokožky, ochranný vitamin E přírodního původu, kyselinu hyaluronovou zlepšující povrch pokožky a přirozený hydratační faktor kyselinu mléčnou.

Vhodné je i pro pokožku dospělých, kteří mají extrémně citlivou pokožku nebo trpí na kožní onemocnění jako je atopický ekzém, lupénka aj.

Složení:
Aqua, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Urea, Coco-Glucosides(and)Glyceryl Oleate, D,L-alpha-Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Lactic Acid

 

KRÉM PRO DĚTI

Přípravek zohledňuje velmi jemnou a citlivou pokožku dětí a i přes svou vyšší koncentraci tuku (32 %) je velmi lehkou emulzí, která se výborně roztírá a rychle vstřebává. Chrání pokožku vysokým podílem makadamiového oleje, oleyl erukátu a urey v kombinaci s provitaminy (beta-karoten, panthenol) a vitaminy (přírodní vitamin E, vitamin C) nezbytnými pro přirozenou funkci pokožky. Perfektně pokožku zklidňuje. Jedná se o optimální ochranu proti opruzeninám při používání plenek. 

V Krému pro děti je přítomný makadamiový olej, protože obsahuje výjimečné vysoké procento kyseliny palmitoolejové, která má důležitou ochrannou funkci v kožním mazu a je zásadní pro udržení zdravého stavu pokožky. Společně s tekutým voskem oleyl erukátem jako látkou intenzivně chránící pokožku před vysycháním a dalšími složkami přítomnými v krému výtečně regeneruje pokožku a činí ji hebkou a pružnou.

Složení:
Aqua, Oleyl Erucate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Hydroxyoctacosanyl Hydroxystearate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Diisostearate, Urea, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Lactate, Allantoin, Sodium Chloride, Sodium Ascorbyl Phosphate, beta-Carotin, D-mixed-Tocopherols

 

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail