Můj příběh

Můj příběh

Jsem žena. A jako žena se potřebuji cítit krásná.
Krása ale pro mě nejsou ikony v módních časopisech. Krása je pro mě především moje vlastní jedinečnost a osobitost – včetně zdravé pleti.

Nebylo pro mě vždy snadné cítit se jako krásná žena. Před několika lety začala moje pleť na používanou kosmetiku reagovat prudkými alergickými reakcemi. Velmi mě překvapilo, že běžnou součástí kosmetických přípravků bývají látky způsobující alergie. Konzervanty a především vůně, které jsem do té doby chápala jako neodmyslitelnou součást produktů, jsou ve skutečnosti pro naši pleť skrytým nebezpečím.

Vyzkoušela jsem řadu „speciálních“ přípravků – bez výsledku. Lékařka, kterou jsem tehdy navštívila, postupovala dle tradičních lékařských standardů. Řešení, které mi ale nabízela, nebylo pro mě přijatelné. Nebylo cestou, po které bych se chtěla vydat. Ne já, protože „ne pro mě“ a „ne pro mou pleť“.

A toto ne mi otevřelo dveře k naprosto jiným možnostem. Setkala jsem se s erudovanou kosmetičkou pracující s přípravky, které neobsahují žádné konzervanty, barviva natož kortikoidy. Přípravky jsou navíc bez živočišných látek, a ještě ke všemu není při jejich výrobě zbytečně zatěžováno životní prostředí. Důkladná analýza mé podrážděné pleti odhalila její sklony k růžovce (kuperóze), o které jsem do té doby neměla ani ponětí. Jako bonus mi kosmetička doporučila nejvhodnější přípravky pro mou citlivou pleť pro každodenní péči doma. Po předešlých zklamáních jsem už mnoho neočekávala, výsledek mi tedy naprosto vyrazil dech. Ale podívejte se samy: řekly byste, že moje pleť snad bývala někdy jiná?

Následujte můj příběh – a nepoužívejte dobré přípravky; používejte ty nejlepší právě a přesně pro Vaši jedinečnou pleť. Protože Krása Vaší jedinečnosti za to stojí.

Chtějte víc než být ženou – chtějte být krásnou ženou.

Vaše Ingrid

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail