Bude Vás zajímat

Jak si udržet dobrou náladu i v zimním období

Pochmurno, mokro, větrno a chladno. Cítím se unavenější, skleslejší, nemáme náladu. A tak jen čekáme, až se zima překlene a bude tady zase optimistické a radostné jaro. Jak si tedy takové čekání zpříjemnit a jak si zlepšit během zimy náladu? 

01.02.2024

Jak a proč jednoduše tvořit videa na sociální sítě?

Žijeme v rychlé době a vizuálno převládá nad texty. Náš mozek navíc snadněji zpracuje nové informace, pokud je daná informace zpracovaná i vizuálně. O důvod víc tvořit krátká videa a dnes po přečtení článku, budete přesně vědět, jak na to! 

01.01.2024

Jak vytvořit příspěvek snadno a rychle?

Minule jsme vám prozradili, jak netrávit tvořením obsahu na sociální sítě dlouhé hodiny, jak si vše naplánovat a připravit. Dnes se podíváme blíže na to, jak rychle vytvořit kvalitní a hodnotný obsah pro vaše sledující i klientky, který budou chtít vidět!

01.12.2023

Tipy, co sdílet na sociálních sítích a jak se z toho nezbláznit!

Sociální sítě jsou v dnešní době velmi důležité pro většinu oborů a jejich správné uchopení vám může pomoci rozšířit si klientelu a komunikovat s ní. Přidávat obsah na sociální sítě může být ale časově náročné a snadno můžete ztratit inspiraci. My pro vás máme hned několik tipů, abyste měla vždy co přidávat a zároveň s tím strávila co nejméně času a šlo vám to samo! 

01.11.2023

Je pojem “anti-ageing” pouze marketingový výplod?

Ze všech stran se na nás řítí kosmetické přípravky, které obsahují magické přísady, které nám přinesou věčné mládí. Každý druhý kosmetický produkt je nyní “anti-ageing”. Je ale skutečně možné stárnutí pokožky zmírnit, nebo dokonce zvrátit?

01.10.2023

Pečujte o svůj hlavní pracovní nástroj - vaše ruce!

Denně dopřáváte pleti svých klientek účinky vámi vybraných kosmetických přípravků. Zamyslela jste se ale někdy nad tím, že kromě klientky se s nimi do kontaktu dostáváte i vy, prostřednictvím vašich rukou, a vaše pokožka z toho rozhodně nemusí mít (a nemá) stejné potěšení?

01.10.2023

Jak propojit Facebook a Instagram?

Abychom vám opět trochu ušetřili čas, zbytečnou práci a nervy, sepsali jsme vám jednoduchý návod na to, jak sdílet příspěvky na obě sociální sítě Instagram a Facebook, ale současně!

01.09.2023

Pokud nevíte, co je INCI list, musíte číst dál!

Porozumění složení daného pleťového produktu je základem pro jeho správné použití. Abyste mohla pleti vaší klientky vybrat vhodný produkt, je nejdříve nutné znát jednotlivé ingredience a jejich účinky, a následně je umět najít a přečíst ve složení produktu.

01.09.2023

Platební terminál v telefonu?

V minulém tipu jsme se s vámi podělili o fígl, díky kterému mohou vaše zákaznice platit bezkontaktně skrze QR kód. Dnes to posuneme zase o kus dál a představíme vám možnost platebního terminálu přímo ve vašem mobilním telefonu!

01.08.2023

Jak se vyhnout poplatkům za platební terminál

Už se vám jistě stalo, že přišla zákaznice, která chtěla zaplatit platební kartou. Je to logické, žijeme v době, kdy už jen málokdo u sebe nosí hotovost a platba kartou je mnohem pohodlnější. Ovšem zřízení platebního terminálu s sebou nese vstupní investici, poplatky a případné technické problémy. Máme pro vás ale velmi stručný a jednoduchý návod na placení skrze QR kód, který je ZDARMA a nebudete s ním mít žádné problémy!

01.07.2023

Jak si udělat pořádek ve financích salonu a proč byste to měla udělat!

Často se setkáváme s tím, že si podnikatelé nezřizují zvláštní podnikatelský účet, který slouží pouze pro podnikatelské účely a míchají své osobní finance s financemi z podnikání. Tomu byste se měla vyvarovat. Nejen, že nebudete mít jasný přehled o příjmech a výdajích svého salonu, ale ušetříte práci své účetní (případně sobě) při vedení vašich firemních peněz. Navíc jeho zřízením získáte lepší podmínky pro budoucí úvěr, například na nové křeslo, rekonstrukci salonu apod.

30.05.2023