Vitaminové bomby pro přirozenou ochranu pokožky na slunci i v soláriu

Vitaminové bomby pro přirozenou ochranu pokožky na slunci i v soláriu

Pro ochranu naší pokožky před slunečním zářením není vždy nutné sáhnout po výrobku s UV filtry. V dnešní době jsme totiž schopni kombinací správných tělu vlastních látek docílit obdobného efektu. Takové výrobky se pak mohou chlubit svým SPF 6 až 7.

Přípravky tohoto typu nalezneme v řadách Dr. Baumann i SkinIdent, kdy splňují veškeré požadavky bionomické kvality kosmetiky. Neobsahují parfemaci, konzervanty, látky živočišného původu ani minerální oleje. Jsou v nich látky čistě prospěšné a maximálně snášenlivé pro naši pokožku. 

Kromě ochranné funkce také tyto přípravky podporují optimální opálení a prodlužují dobu jeho uchování. Výsledkem je tak zářivé dlouhotrvající opálení.

 

DR. BAUMANN: Gel na opalování s liposomy

Multifunkční přípravek s bambuckým máslem vhodný na pokožku celého těla, který umí přirozeně chránit pokožku před UV zářením díky správné kombinaci a vysoké koncentraci tělu vlastních vitaminů a vícevrstvých liposomů. Z vitaminů obsahuje přírodní vitamin E a vitamin C, přičemž jsou v přípravku hojně zastoupeny také provitaminy beta-karoten a panthenol. Zároveň přípravek pleť hydratuje, zklidňuje a regeneruje za pomoci přítomných ingrediencí např. laktátu sodného, allantoinu a oleje z heřmánku marockého.

Složení:
Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Urea, Alcohol, Panthenol, Lecithin (and) Alcohol, Sodium Lactate, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Allantoin, Ormenis Multicaulis Flower Oil, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide

 

SkinIdent: Mléko na opalování Vitamin Faktor 6

Jedinečný lehký přípravek bez UV filtrů, jehož základem jsou vitaminy a vícevrstvé liposomy, díky kterým je schopen chránit přirozeně pokožku před UV zářením na slunci i v soláriu. Pokožku skvěle hydratuje a činí ji sametově hebkou. Oproti Gelu na opalování s liposomy obsahuje větší procento vícevrstvých liposomů a je v něm navíc přítomna výborná hydratační složka hyaluronát sodný. Jako všechny produkty z řady SkinIdent obsahuje také toto mléko pouze látky tělu vlastní, a proto je zcela ideální pro osoby s velmi citlivou pokožkou.

Složení:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, D-alpha-Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Urea, Panthenol, Vegetable Oil, Lecithin (and) Alcohol, D-mixed-Tocopherols, Sodium Ascorbyl Phosphate, Beta-Carotene, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

 

Oba přípravky si je možné zakoupit v certifikovaných kosmetických salonech Dr. Baumann nebo na e-shopu po registraci v jednom z našich salonů:
http://eshop.dr-baumann.cz/eshop/vitaminove-bomby-228

 

Pokud plánujeme strávit delší dobu na sluníčku, je vhodné v každém případě použít ochranné přípravky s UV filtry a tím pádem použít přípravky s vyšším SPF. Řada Dr. Baumann nabízí hned několik možností se sluneční ochranou zajištěnou minerálními nebo syntetickými UV filtry.

 

Späť na výpis článkov

Získavajte tie najlepšie novinky na e-mail