Rozhovory s profesionály: Jana Cíchová

Rozhovory s profesionály: Jana Cíchová

Kosmetičkou jsem již 17 let. Celou tu dobu jsem toužila po salonu, kde bych pracovala jen s jednou kosmetickou značkou světových parametrů.

Tento salon „mých snů“ měl být ideálně na náměstí ve Zlíně, s velkou výkladní skříní, kde bych nabízela celý sortiment zboží k prodeji. K tomuto ideálu jsem se ve městě bohužel nepřiblížila.

Můj první salon sídlil nejdříve 7 let ve Vizovicích, v podkroví nepříliš udržovaného domu na náměstí. Alespoň jeden parametr tak odpovídal. Pracovala jsem v něm s finskou a profesionální francouzskou kosmetikou, kdy prostředí salonu bylo útulné a klientela postupně narůstala. Finská kosmetická značka v rámci České republiky skončila a tak jsem si našla za ni náhradu. Ájurvédskou kosmetiku, s níž jsem po 5 letech přestala pracovat, protože jsem věděla, že tudy z různých důvodů moje cesta nevede.

Salon jsem poté přestěhovala přímo do Zlína a hledala jsem pro něj vhodné prostory. Ty, co se mi líbily, ale byly moc drahé na jednu samoživitelku s dvěma dětmi jako studenty. Našla jsem si tedy místnost v Městském divadle Zlín, kde jsem pracovala 7,5 roku už jen s jednou francouzskou profesionální kosmetickou značkou.

 

Poslední dva roky jsem však začala mít problémy s rukama. Po práci byly pravidelně velmi podrážděné a přecitlivělé.

V té době už kolem mě rok kroužila značka DR. BAUMANN.

Přišla mi ji nabídnout paní Rusňáková, ale já jsem ji tehdy neviděla a neslyšela. Nenastal ještě správný čas. Dostala jsem tehdy na vyzkoušení Čistící mléko a Pleťovou vodu Special DR. BAUMANN.

  

Zároveň mi do salonu začaly chodit přecitlivělé klientky s téměř nemocnou pletí. Objednala jsem si tak svou první řadu výrobků DR. BAUMANN. Začaly se dít nenápadné kosmetické zázraky. A bylo zaseto. Ještě rok mi trvalo, než jsem pochopila, že můj sen mám na dosah. Že jej můžu zrealizovat s touto kosmetikou, která se zcela vymyká všem kosmetickým konceptům, jak je dosud známe. Díky kvalitě a jedinečnosti konceptu tělu vlastních látek.

 

 

Během uplynulých 2 let se v mém životě změnily všechny kulisy. Splnil se mi další sen.

V novém domě mám malý salon dle svých představ. Není na náměstí. Lišky zde dávají dobrou noc, ale je tady ticho, čistý vzduch, výborná voda, krásný výhled … a moje kosmetická praxe výhradně s kosmetikou DR. BAUMANN. Stala jsem se exluzivním VIP salonem.

Nepotřebuji nakonec velkou výlohu na prodej zboží. Klientky si ho samy nakupují v uzavřeném e-shopu. Jsem tady pro ně při jejich nákupech jako poradkyně.

Vše dokonale zapadá do sebe. Praxe mě každý den mile překvapuje. I nejnáročnější klientky jsou spokojené a společně objevujeme limity této kosmetické značky. Zatím se zdá, že žádné nejsou.

Těším se na obzory, které se mi otevírají díky přípravkům SkinIdent, se kterými momentálně začínám pracovat. Zatím mě naplňují nadšením, pleť klientek se po použití této unikátní řady ještě více vyhladila. Jsem velmi vděčná za benefity, které tato práce přináší. Každý den mě znovu a znovu baví pracovat se značkou DR. BAUMANN a se všemi lidmi, kteří mi jejím prostřednictvím přišli do života.

 

Děkuji.

 Jana Cíchová

 

Kosmetický salon Jany Cíchové naleznete v části Dolní Ves ve městě Fryšták. Kontaktovat ji můžete telefonicky na čísle 774 803 730 nebo e-mailem na jana.cichova@tiscali.cz.
Web:
www.cichova.cz
Facebook: http://bit.ly/fb_salon_jana_cichova

Späť na výpis článkov

Získavajte tie najlepšie novinky na e-mail